{0} reviews | Schrijf review

Hairstyle Patricia
Kortenberg - Over Hairstyle Patricia

Dorpsstraat 104
3078 Meerbeek (Kortenberg)

02 759 31 84
     
Banner

Hairstyle Patricia brengt de diva in u naar boven

Leidt uw haar een eigen leven? Is uw kapsel vormloos? Of splijten uw haarpunten? Dan is het hoog tijd voor een knipbeurt bij Hairstyle Patricia.

 

U bent de ster

Zeg niet zomaar kapper tegen Hairstyle Patricia. Komt u langs in Meerbeek? Dan wacht u pure verwennerij, voor u én uw haar. En stapt u weer buiten als een echte ster. We creëren een volledig nieuw model of knippen alleen uw puntjes bij. Dame of heer? We wassen, kleuren, knippen en brushen. Ook voor een permanent of balayage zit u goed in onze comfortabele kappersstoel.

 

Breng uw haar tot leven

Het geheim van gezond en glanzend haar? Breng regelmatig een bezoek aan uw kapper. Hairstyle Patricia verzorgt, voedt en brengt volume in uw kapsel. Wilt u eens iets anders? Blader dan in magazines, surf op het internet en toon ons uw droomcoupe. We zorgen voor een kapsel dat perfect bij uw gezicht past en gemakkelijk te onderhouden is. In geen tijd ziet u er elke ochtend weer stralend uit.

 

Professionele producten voor thuis

Uw haar professioneel verzorgen, doet u ook thuis. Bij Hairstyle Patricia vindt u onder andere shampoo, balsem en gel van L'Oréal. Ontdek ook de verzorgingsproducten van Goldwell. Onmisbaar om uw haar te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon.

 

Klaar voor een frisse look? Ga naar www.hairstyle-patricia.be en maak snel een afspraak.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

 
 Bereken route